Opiskelijan Kuopio

Suomi

Yritysyhteistyö

Yritysyhteistyö – Opiskelijankuopio.fi

Opiskelijankuopio.fi tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tavoittaa Kuopion seudun lähes 15 000 opiskelijaa. Keskitetty palvelu palvelee sekä opiskelijoita että yrityksiä aiempaa tehokkaammin.

Opiskelijaedut ja -alennukset

Kaikki Opiskelijankuopio.fi -sivustolla julkaistavat opiskelijaedut ja -alennukset perustuvat yrityksen ja Opiskelijan Itä-Suomi ry:n väliseen kirjalliseen alennussopimukseen. Sivustolla julkaistavan opiskelijaedun tai -alennuksen on perustuttava voimassa olevaan valtakunnalliseen opiskelijakorttiin opiskelijaetusopimuksen mukaisesti. Opiskelijaetusopimus tehdään pääsääntöisesti lukuvuodeksi (1.9. – 31.8.). Etu on voimassa toistaiseksi, jonka aikana etua voi muuttaa niin usein kuin on tarpeen. Hinta sopimuskaudelta on 50,00€ per edun tai alennuksen tarjoava toimipaikka.

Opiskelijaetusopimus

Verkkobanneri

Etusivulle sijoittuvan verkkobannerin kautta yrityksesi saa lisänäkyvyyttä. Verkkobanneri OpiskelijanKuopio.fi -sivustolla maksaa 100,00€/kk. Voimassa oleva opiskelija-etusopimus Opiskelijan Itä-Suomi ry:n kanssa oikeuttaa – 20 % alennukseen ilmoitushinnasta. Edun täytyy olla voimassa ennen ilmoitussopimuksen solmimista. Ilmoitussopimuskauden kesto on vähintään yksi kuukausi. Aineistovaatimus:  koko 1920 x 800 pikseliä ja tiedostomuoto .jpg tai .png.

Verkkobannerisopimus

Tapahtumat ja yhteistyöhankkeet

Opiskelijan Itä-Suomi ry on kiinnostunut opiskelijoita ja opiskelijatoimintaa kehittävistä yhteistyöhankkeista. Ottakaa yhteyttä, mikäli yhteisöllänne on ajatus mahdollisesta yhteistyöstä!

Lisätietoja / Opiskelijaetu- ja ilmoitussopimukset:
Jari Smolander
myynti [ät] opiskelijankuopio.fi
puhelin +358 44 785 5069

Opiskelijan Itä-Suomi ry
PL 6 (Microkatu 1 B-osa 1. krs.)
70201 Kuopio
(y-tunnus: 2332447-0)

 

Yritysyhteistyö – Frank

Näkyvyydet frank.fi sivustolla, sekä Frankin mobiiliapplikaatiossa (julkaistaan syksyllä 2016)

Frank on valtakunnallinen opiskelijoiden oma etupalvelu, jonka kautta opiskelijat löytävät paikalliset, valtakunnalliset sekä verkkokauppojen opiskelija-alennukset helposti yhdestä paikasta. Frank tavoittaa noin 100,000 opiskelijaa kuukaudessa lukiolaisesta yliopisto-opiskelijaan ympäri Suomen.

Frank tarjoaa erilaisia räätälöityjä näkyvyyspaketteja kaiken kokoisille yrityksille, tarpeet ja budjetin huomioiden. Ostamalla näkyvyyden Frankin palvelussa, löytyy opiskelijaystävällinen yrityksesi muista erottuen frank.fi verkkopalvelusta, sekä syksyllä 2016 julkistettavasti mobiiliapplikaatioistamme.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä:
Sähköpostitse: partners@frank.fi
Puhelimitse: Kari Laurikainen, Myyntijohtaja 050 563 3428
https://frank.fi/fi/yrityksille/