Opiskelijan Kuopio

Suomi

Yritysyhteistyö

Yritysyhteistyö – Opiskelijankuopio.fi

Opiskelijankuopio.fi tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tavoittaa Kuopion seudun lähes 15 000 opiskelijaa. Keskitetty palvelu palvelee sekä opiskelijoita että yrityksiä aiempaa tehokkaammin.

Opiskelijaedut ja -alennukset

Kaikki Opiskelijankuopio.fi -sivustolla julkaistavat opiskelijaedut ja -alennukset perustuvat yrityksen ja Opiskelijan Itä-Suomi ry:n väliseen kirjalliseen alennussopimukseen. Sivustolla julkaistavan opiskelijaedun tai -alennuksen on perustuttava voimassa olevaan valtakunnalliseen opiskelijakorttiin opiskelijaetusopimuksen mukaisesti. Opiskelijaetusopimus tehdään pääsääntöisesti lukuvuodeksi (1.9. – 31.8.). Etu on voimassa toistaiseksi, jonka aikana etua voi muuttaa niin usein kuin on tarpeen. Hinta sopimuskaudelta on 50,00€ per edun tai alennuksen tarjoava toimipaikka.

Opiskelijaetusopimus

Verkkobanneri

Etusivulle sijoittuvan verkkobannerin kautta yrityksesi saa lisänäkyvyyttä. Verkkobanneri OpiskelijanKuopio.fi -sivustolla maksaa 100,00€/kk. Voimassa oleva opiskelija-etusopimus Opiskelijan Itä-Suomi ry:n kanssa oikeuttaa – 20 % alennukseen ilmoitushinnasta. Edun täytyy olla voimassa ennen ilmoitussopimuksen solmimista. Ilmoitussopimuskauden kesto on vähintään yksi kuukausi. Aineistovaatimus:  koko 1920 x 800 pikseliä ja tiedostomuoto .jpg tai .png.

Verkkobannerisopimus

Tapahtumat ja yhteistyöhankkeet

Opiskelijan Itä-Suomi ry on kiinnostunut opiskelijoita ja opiskelijatoimintaa kehittävistä yhteistyöhankkeista. Ottakaa yhteyttä, mikäli yhteisöllänne on ajatus mahdollisesta yhteistyöstä!

Lisätietoja / Opiskelijaetu- ja ilmoitussopimukset:
Jari Smolander
myynti [ät] opiskelijankuopio.fi
puhelin +358 44 785 5069

Opiskelijan Itä-Suomi ry
PL 6 (Microkatu 1 B-osa 1. krs.)
70201 Kuopio
(y-tunnus: 2332447-0)