Opiskelijan Kuopio

Suomi

Yritysyhteistyö

Yritysyhteistyö – Opiskelijankuopio.fi

Opiskelijankuopio.fi tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tavoittaa Kuopion seudun lähes 15 000 opiskelijaa. Keskitetty palvelu palvelee sekä opiskelijoita että yrityksiä aiempaa tehokkaammin.

Opiskelijaedut ja -alennukset

Opiskelijankuopio.fi -sivuston etuhankinnasta vastaa Slice.fi -palvelu (info@slice.fi). Kaikki Opiskelijankuopio.fi -sivustolla julkaistavat opiskelijaedut ja -alennukset perustuvat yrityksen ja Slice.fi -palvelun väliseen kirjalliseen alennussopimukseen. Sivustolla julkaistava opiskelijaetu tai -alennus on lunastettavissa tai käytettävissä joko voimassaolevalla valtakunnallisella opiskelijakortilla tai PIVO mobiiliopiskelijakortilla.

Verkkobanneri

Etusivulle sijoittuvan verkkobannerin kautta yrityksesi saa lisänäkyvyyttä. Verkkobanneri OpiskelijanKuopio.fi -sivustolla maksaa 80,00€/kk. Ilmoitussopimuskauden kesto on vähintään yksi kuukausi. Aineistovaatimus:  koko 1920 x 800 pikseliä ja tiedostomuoto .jpg tai .png.

Verkkobannerisopimus

Tapahtumat ja yhteistyöhankkeet

Opiskelijan Itä-Suomi ry on kiinnostunut opiskelijoita ja opiskelijatoimintaa kehittävistä yhteistyöhankkeista. Ottakaa yhteyttä, mikäli yhteisöllänne on ajatus mahdollisesta yhteistyöstä!

Lisätietoja
Jari Smolander
myynti [ät] opiskelijankuopio.fi
puhelin +358 44 785 5069

Opiskelijan Itä-Suomi ry
PL 6 (Microkatu 1 E-osa 3. krs.)
70201 Kuopio
(y-tunnus: 2332447-0)